WEB DESIGN SOFTWARE
for creating templates for JOOMLA
and themes for WORDPRESS


ctd_sign_transparency_215

Digitalna foto mašina

Fuji Frontier 350

Fuji_Frontier350

Cena: 14.000€
Detaljnije informacije su ovde.

Zainteresovani mogu
poslati ponude ovde

Ako ste prevideli...
 • Fotografija >> Manipulacije oblikom

  Prilikom fotografisanja objekata koji su velikih dimenzija ili pak objekata koji su nam blizu dolazi do deformacija njihovog izgleda na fotografiji. Ove deformacije su posledica nesafršenosti objektiva pomoću…
  Opširnije...
 • Fotografija >> Manipulacije oblikom
  • Prvo odredite veličinu slike. U našem slučaju to će biti standardni mali format 12,7x8,9 cm u 300 dpi. Dakle, idemo na file - new i upišete definisane vrednosti.
  • Zatim…
  Opširnije...
 • Fotografija >> Manipulacije oblikom

  Često ćete imati priliku da fotografišete ljude za dokumenta ili maturantske fotografije a da nose naočare. Bez obzira kako dobro postavili bliceve uvek ćete imati refleks od blica…
  Opširnije...
Početna Video Pomoćni software Software-ski player-i

Software-ski player-i


Iako ova tema deluje malo „demode“ nije tako. Džaba vam da imate i remek delo u oblasti videa ako ne možete da ga „pustite“ i zaista pogledate. Player je parče software koje omogućava da se neki multimedijalni fajl „vidi“ i/ili „čuje“. Postoji zaista jako puno player-a od koji je dobar deo i besplatan. Prvi izbor je Windows Media Player koji je besplatan a ionako dolazi integrisan sa Windows-om. Mnogo ljudi i ne zna da postoji nešto drugo. Malo po malo taj program je jako narastao i sada stvarno može da uradi sve i svašta. Ipak mnogo programera je videlo svoju šansu u vidu pisanja multimedijalnih playera. Najpoznatiji je naravno WinAmp koji je ušao na mala vrata kao audio player a zatio se jako razvio i postao kompletno multimedijalno rešenje. Tokom godina nastajalo (i nestajalo) je mnogo playera. Neki su imali i neke dodatne osobine kao što su „ripovanje“ dvd-a ili „snapshoot“ opciju ali ostali su oni najbolji a najbolji su jer kvalitetno i pouzdano rade svoj osnovni posao a to je da reprodukuju multimedijalne sadržaje. Iako je u čovekovoj prirodi da stekne neku naviku a zatim da je teško menja, kod player-a ćete biti primorani na tako nešto. U svom arsenalu treba da imate bar par rešenja:

 • GOM Player – Moj trenutan izbor. Pušta sve i svašta čak i fajlove koji nisu kompletni. Daću vam odličan primer ove opcije, recimo rendatade finalnu verziju vašeg projekta i želite da proverite dokle ste stigli ili kakav je kvalitet izlaza samo prevucite taj fajl na ikonicu GOM playera i on će ga pustiti iako se fajl tek kreira u nekom drugom programu. Neverovatna je činjenica da je pored sveg ovogaprogram i besplatan. Genijalno!
 • Media Player Classic – odličan besplatan player.
 • VLC media player VideoLAN – neverovatno funkcionalan i vrlo specifičan player, pušta apsolutno sve a prosto je neverovatno da mu nisu potrebni čak ni kodeci a uz to je i besplatan
 • BSPlayer – dugo vremena je bio izbor broj 1. Nažalost postao je komercijalan proizvod.
 • PowerDVD – komercijalni player. U vreme dok nisu postojali dobri besplatni programi za reprodukciju DVD-a bio je dominantan.
 • Winamp – i dalje je legenda. Postoji i komercijalna verzija. Iako postoje korisnici koji ga koriste kao univerzalni player još uvek se vodi kao glavni izbor za reprodukciju mp3 fajlova.
 • Mv2PlayerPlus – besplatan. Kad se pojavio bio je pravo osveženje jer je radio dobro a mogao je da radi i na slabijim mašinama, danas je dosta izgubio na popularnosti.

Poslednje ažurirano (ponedeljak, 18 maj 2009 13:16)

 

Dodaj komentar


Bezbedonosni kod
Osveži

pretraga
GTranslate
Serbian Afrikaans Albanian Arabic Armenian Azerbaijani Basque Belarusian Bulgarian Catalan Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician Georgian German Greek Haitian Creole Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Thai Turkish Ukrainian Urdu Vietnamese Welsh Yiddish
Anketa!
Na sajtu treba više
 
Rang po Alexi

safewell kasa cilingir

safewell kasa

budget kasa

oto cilingir

etiler cilingir