WEB DESIGN SOFTWARE
for creating templates for JOOMLA
and themes for WORDPRESS


ctd_sign_transparency_215

Digitalna foto mašina

Fuji Frontier 350

Fuji_Frontier350

Cena: 14.000€
Detaljnije informacije su ovde.

Zainteresovani mogu
poslati ponude ovde

Ako ste prevideli...
Početna Fotografija Imidž, Marketing, Strategija Pre predgovora...

Pre predgovora...


P.S. Na samom početku moram da razjasnim neke stvari. Ovo što ćete na sajtu čitati su jednim dobrim delom "pretabani isečci" iz knjiga koje sam pisao. Tako da nemojte da se zbunite kada se u nekim delovima teksta pominje reč knjiga!

U knjizi ćete naći dosta korisnih podataka i "recepata" kako da uradite da Vaše fotografije izgledaju bolje a Vaše radnje da bolje posluju. Glavna prednost ove knjige nad čitavim morem knjiga koje se bave ovom tematikom je interaktivnost. Probali ste nešto, niste uspeli ili niste zadovoljni rezultatom, nema problema, okrenete telefon i javlja Vam se Vaš dobri duh koji će strpljivo da sasluša Vaše pitanje i da Vam da odgovor. Odgovor dolazi od nekog sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa Adobe Photoshop-om, Fuji Frontier serijom mašina za izradu fotografija kao i iskustvom u prenošenju znanja na ljude koji se nisu baš previše bavili računarima sve dok ih novo "digitalno" vreme nije na to nateralo. Priznaćete da je ovo fantastična prednost u odnosu na bilo koju knjigu koju možete da kupite u knjižari. Knjiga je bazirana na radu u digitalnoj fotolaboratoriju koja za svoju osnovu koristi Fuji Film Frontier seriju digitalnih mašina ali sa sasvim malim odstupanjima mogu da je bez ikakvih problema koriste i oni korisnici koji rade sa Noritsu, Konica ili nekim drugim digitalnim fotolaboratorijama. Ova knjiga nije a nema ni pretenzije da zameni neku Photoshop Bibliju ili Fuji-jevu knjigu sa detaljnim uputstvima za rad koje imaju  četvorocifreni broj stranica. Ovo je najbrži način da savladate tačno one stvari koje su Vam potrebne za rad u fotolaboratoriji. Ako posle savladanih tehnika u ovoj knjizi radite lakše i brže (a to je merilo kvaliteta za tehničku literaturu) onda je ova knjiga pun pogodak. Želim Vam puno sreće u Vašem radu na savlađivanju malih "recepata" da biste postali veliki "kuvari".
 

Komentari  

 
0 #2 Djordje Stanic 2010-11-25 17:29 1. Pogledaj knjige Scota Kelby - ija.

2. :)

3. 14000€
Citat
 
 
0 #1 Vladica 2010-11-25 04:54 Sa fotografijom sam imao malo dodira i to u delu koji se tice kucne fotografije, hteo bih da se malo prfesionalnije bavim fotografijom pa mozda cak i oprobati se u otvaranju foto radnje. Moram reci da je Vas sajt ODLICAN.
1. Najvise me iteresuju recepti koji se ticu foto montaze, u kojim knjigama ima objasnjeno korak po korak sa slikom?
2. Dali tih knjiga ima u PDFu i gde ih mogu skinuti?
3. Koliko se krecu cene Frontiera(jefti nijih)?
Unapred zahvalan
Citat
 

Dodaj komentar


Bezbedonosni kod
Osveži

pretraga
GTranslate
Serbian Afrikaans Albanian Arabic Armenian Azerbaijani Basque Belarusian Bulgarian Catalan Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician Georgian German Greek Haitian Creole Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Thai Turkish Ukrainian Urdu Vietnamese Welsh Yiddish
Anketa!
Na sajtu treba više
 
Rang po Alexi