WEB DESIGN SOFTWARE
for creating templates for JOOMLA
and themes for WORDPRESS


ctd_sign_transparency_215

Digitalna foto mašina

Fuji Frontier 350

Fuji_Frontier350

Cena: 14.000€
Detaljnije informacije su ovde.

Zainteresovani mogu
poslati ponude ovde

Ako ste prevideli...
Početna Fotografija Imidž, Marketing, Strategija

Imidž, Marketing, Strategija

Pre predgovora...


P.S. Na samom početku moram da razjasnim neke stvari. Ovo što ćete na sajtu čitati su jednim dobrim delom "pretabani isečci" iz knjiga koje sam pisao. Tako da nemojte da se zbunite kada se u nekim delovima teksta pominje reč knjiga!

U knjizi ćete naći dosta korisnih podataka i "recepata" kako da uradite da Vaše fotografije izgledaju bolje a Vaše radnje da bolje posluju. Glavna prednost ove knjige nad čitavim morem knjiga koje se bave ovom tematikom je interaktivnost. Probali ste nešto, niste uspeli ili niste zadovoljni rezultatom, nema problema, okrenete telefon i javlja Vam se Vaš dobri duh koji će strpljivo da sasluša Vaše pitanje i da Vam da odgovor. Odgovor dolazi od nekog sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa Adobe Photoshop-om, Fuji Frontier serijom mašina za izradu fotografija kao i iskustvom u prenošenju znanja na ljude koji se nisu baš previše bavili računarima sve dok ih novo "digitalno" vreme nije na to nateralo. Priznaćete da je ovo fantastična prednost u odnosu na bilo koju knjigu koju možete da kupite u knjižari. Knjiga je bazirana na radu u digitalnoj fotolaboratoriju koja za svoju osnovu koristi Fuji Film Frontier seriju digitalnih mašina ali sa sasvim malim odstupanjima mogu da je bez ikakvih problema koriste i oni korisnici koji rade sa Noritsu, Konica ili nekim drugim digitalnim fotolaboratorijama. Ova knjiga nije a nema ni pretenzije da zameni neku Photoshop Bibliju ili Fuji-jevu knjigu sa detaljnim uputstvima za rad koje imaju  četvorocifreni broj stranica. Ovo je najbrži način da savladate tačno one stvari koje su Vam potrebne za rad u fotolaboratoriji. Ako posle savladanih tehnika u ovoj knjizi radite lakše i brže (a to je merilo kvaliteta za tehničku literaturu) onda je ova knjiga pun pogodak. Želim Vam puno sreće u Vašem radu na savlađivanju malih "recepata" da biste postali veliki "kuvari".

Poslednje ažurirano (nedelja, 05 jul 2009 18:33)

 

Kome je namenjena ova knjiga?


Ova knjižica se sastoji iz tri dela.
  • Prvi deo je za ljude koji su vlasnici foto radnji i žele da imaju što više informacija o novoj digitalnoj foto radnji jer bi želeli da investiraju u novu opremu. Tu su objašnjava šta sve od opreme treba da ima digitalna foto radnja, kakva znanja treba da imaju radnici zaposleni u njoj, kakva je finansijska matematika za amortizovanje mašina, gde, kako i zašto se reklamirati i još mnogo toga.
  • Drugi deo je posvećen ljudima koji rade u "proizvodnji" i koji treba da znaju da tehnički odrade sve što se traži u jednoj modernoj foto radnji. Taj deo sam nazvao praktikum, i on se sastoji iz petnaestak vežbi i "receptura" za rad.
  • Treći deo objašnjava osnove iz nekih drugih programa koji su neophodni za udoban rad.

Poslednje ažurirano (nedelja, 05 jul 2009 18:48)

 

Digitalna foto laboratorija?


Pre 2001. godine digitalni fotoaparati smatrani su skupim igračkama koji daju loše, razmazane, neuverljive rezultate koji se ne mogu meriti ni sa standardnim "lajka" aparatima a kamoli nečim ozbiljnijim. Jedan od glavnih razloga za taj stav je i naravno nemogućnost izrade fotografija na standardnom foto papiru. Medjutim digitalni foto aparati su uznapredovali, veličina CCD čipa se povećala, a najvažnije je da sada i kod nas postoji mogućnost da napravite dobru digitalnu fotografiju. Digitalne fotolaboratorije zasnovane na Fuji Frontier digitalnoj minilaboratoriji su konačno dostupne i u Jugoslaviji. Ovo minilaboratorije shvatite uslovno. Fizički, Fuji-ev bestceler Frontier zauzima malo prostora ali mogućnosti ove mašine su zaista neverovatne.

Poslednje ažurirano (nedelja, 05 jul 2009 18:49)

 
Još članaka...
pretraga
GTranslate
Serbian Afrikaans Albanian Arabic Armenian Azerbaijani Basque Belarusian Bulgarian Catalan Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician Georgian German Greek Haitian Creole Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Thai Turkish Ukrainian Urdu Vietnamese Welsh Yiddish
Anketa!
Na sajtu treba više
 
Rang po Alexi

safewell kasa cilingir

safewell kasa

budget kasa

oto cilingir

etiler cilingir